Bujaria me "petk" te ri

petkiriKjo që shihni në foto është logoja e re e Shoqatës kulturore-islamike Shqiptare “Bujaria”.

Kuvendi i shoqatës, më 02.10.2015, pasi që disa javë më herët kishte shpallur konkurs publik për logo të SHISH BUJARIA, përzgjodhi këtë logo të disenjuar nga Dorlir Kraja.

Logoja që shihni paraqet solidaritetin, qytetin e Linzit, bujarinë, ngjyrat kombëtare, bashkimin, afrimin, fenë islame dhe antiracizmin.

Top